Virhe ladaetessa kuvaa


Antlitz-analyysi

Antlitz- eli kasvoanalyysi perustuu siihen että mineraalipuutokset ovat luettavissa kasvoilta. Mineraalipuutokset voidaan havaita kasvojen ihon värityksen, rasvaisuuksien, kiiltojen, näppylöiden, ryppyjen ja muiden ihon pinnan muutosten perusteella. Kasvojen iholta näkyy eletyt vuodet. Iho paljastaa ikämme, terveytemme ja myös sairautemme.

Antlitz-analyysin on kehittänyt jo 1900-luvun alussa Tohtori Hickethier (1891-1958). Hän jatkoi Dr. Schüsslerin solumineraaliterapiaa ja kehitti menetelmän, jonka avulla mineraalipuutokset pystytään tunnistamaan potilaiden kasvoilta.

antlitztauluSolumineraaliterapiassa on käytössä 12 erilaista Dr. Schüsslerin solumineraalia ja kunkin mineraalin puutosta tarkastellaan yksitellen ja sen mukaan annetaan potilaalle resepti. Kun kehomme mineraalivarastot täytetään niin myös kasvoilla esiintyvät tunnusmerkit häviävät. Esimerkiksi solumineraalin nro9, Natrium Phosphoricumin, puutos aiheuttaa ihon rasvaisuutta ja tukkeutuneita ihohuokosia. Korjaamalla tämän mineraalin vaje solutasolla niin kyseiset tunnusmerkit häviävät kasvoilta.

Antlitz-analyysi tehdään aina meikittömistä ja rasvattomista kasvoista. Kasvoilla ei siis voi olla kosteus- tai meikkivoidetta, puuteria tai luomiväriä. Analyysin tekemisessä käytetään apuna päivän-valolamppua sekä suurennuslasia. Asiakaskäyntiin varataan noin tunnin aika. Tänä aikana käydään myös läpi asiakkaan muut fyysiset oireet kuten väsymys, ihon kuivuus, turvotus, krampit, jotka nekin osaltaan kertovat mineraalipuutoksista.

Solumineraaliterapia on ihanteellinen hoitomuoto, koska paraneminen lähtee käyntiin kehomme pienimmästä yksiköstä eli solusta. Hoidossa ei ole koskaan kyse vain ihon hoidosta vaan koko kehon kunnosta. Kun solun mineraalivarastot ovat tasapainossa, kohenee kehon kunto ja positiiviset vaikutukset näkyvät myös kasvojen ihossa.

Solumineraalien 1-12 kuvaukset ... LUE LISÄÄ

Diagnostiikka-Peli: mitkä solumineraalit sopivat sinulle parhaiten... KATSO TÄSTÄ

Solumineraalien käyttöohjeet ... LUE LISÄÄ

Antlitz-analyysi kertoo solumineraalivajauksesi... LUE LISÄÄ

copyright homeopatiaklinikka.fi 2012 >< webdesign Heikki Malaska