simile


Tilauslomake / Yhteydenotto

 

Yhteystiedot

HOMEOPATIAKLINIKKA
Räätykäntie 16, 11710 Riihimäki
Puhelin: 040 7787 424
info@homeopatiaklinikka.fi
Y-tunnus: 2130415-0

Tilaus- ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä, lähetä kysymyksiä tai tee tilauksia. Solumineraalituotteet lähetämme nopeasti muutamassa päivässä. Solumineraalituotteita ja homeopaattisia lääkeaineita löydät myös Solumineraalikaupasta.

Kun tilaat tuotteita, merkitse lomakkeeseen tilattavat tuotteet ja kappalemäärät. Muista myös osoitetiedot: nimi, toimitusosoite, postinumero ja postitoimipaikka sekä puhelinnumero.

Nimi:

Sähköposti:

Viesti:

Toimitusehdot:

Tehdystä tilauksesta saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan Homeopatiaklinikan tilinumero, jota käyttäen tilatut tuotteet maksetaan ennakkoon. Kun maksusuoritus on saapunut Homeopatiaklinikan tilille, tilaamanne tuotteet postitetaan 1-2 työpäivän sisällä maksusuorituksesta ilmoittamaanne toimitusosoitteeseen. Kun tilaus on lähtenyt, saatte siitä vielä ilmoituksen sähköpostiinne ja isommissa tilauksissa myös seurantatunnuksen.

Postikulut:

1-2 tuotetta 6,50 e
3 tuotetta tai enemmän      0,00 e

Voit myös käyttää maksutapana postiennakkoa. Postiennakolla maksettaessa lähetykseen lisätään 5 euron postiennakkomaksu. Avaamattomilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Ennakkoon maksettuihin tilauksiin ei ole enää mahdollista lisätä tai poistaa tuotteita.

copyright © homeopatiaklinikka.fi 2012 >< webdesign © Heikki Malaska