simile


Solumineraalien käyttöohjeet:

Solumineraaleja voidaan nauttia eri tavoin:

  • Sulatetaan yksi tabletti kerrallaan hitaasti suussa
  • Sekoitetaan kaikki tarvittavat mineraalit kupilliseen kuumaan vettä. Kuumaa juomaa "hörpitään" hitaasti.
  • Liuotetaan kaikki päivän mittaan otettavat mineraalit 1l:n vettä ja tästä hörpitään pieniä kulauksia pitkin päivää.

purkkiMitä useampaan osaan jakaa päivittäisen annoksen eli mitä useammin solu saa "muistutuksen", sitä tehokkaampi on solumineraalin parantava vaikutus.

Akuuteissa vaivoissa sulatetaan yksi tabletti kerrallaan suussa 3-5 minuutin väliajoin kunnes oireet helpottavat. Toinen tehokas vaihtoehto on sekoittaa kuumaan veteen 6 tablettia (aikuisen annos) ja ottaa näitä juomia noin 1h välein. 6-12-vuotiaille puolet aikuisen annoksesta ja alle 6-vuotiaille neljännes.

Kroonisiin vaivoihin tai niiden ennaltaehkäisyyn ja terveyden ylläpitämiseen suositellaan 4 tablettia/päivä kutakin solumineraalia imeskeltävinä tabletteina tai kuumana juomana. 6-12 vuotiaille lapsille 2 tbl, alle 6-vuotiaille 1 tbl.

Ennen ja jälkeen solumineraalin nauttimista tulee pitää ruokailusta, tupakoinnista, kahvista ja teestä vähintään 10 minuutin tauko. Tämä siksi ettei suun limakalvoilla ole imeytymistä estäviä tekijöitä. Solumineraalit imeytyvät suun ja nielun limakalvoilla, eivät enää vatsassa niin kuin tavalliset mineraalivalmisteet.

Huom! Älä käytä kuuman juoman sekoittamiseen metallilusikkaa, koska se reagoi mineraalien kanssa. Puu/muovi lusikka käy.

Jos kärsit laktoosivaivoista niin jätä kuuman juoman pohjaan laskeutunut maitosokerisakka juomatta.

Nro 7 on "kuuma seiska", jota suositellaan (varsinkin akuuteissa esim. suonenvedossa) liuottamaan kuumaan veteen, jolloin se toimii nopeammin kuin suuhun sulattamalla.

Solumineraalit eivät korvaa lääkärin antamaa lääkitystä, joten sitä ei saa lopettaa ilman lääkärin antamaa lupaa. Solumineraalit eivät myöskään korvaa monipuolista ravintoa vaan täydentävät sitä. Solumineraalit sopivat kaikenikäisille ja myös perheen lemmikeille.

copyright homeopatiaklinikka.fi 2012 >< webdesign Heikki Malaska