simile


Nro.1 Calcium fluoratum D12

combo01

Elastisuuden suola, iho, kynnet, luut


Vaikutusalue: Aivot, sydän, keuhkot, munuaiset, luut, lihakset, nivelsiteet, verisuonten seinämät, rauhaset, silmän mykiö, hammaskiille, hiukset, kynnet.


  • Huolehtii kehon joustavuudesta ja kudosten elastisuudesta. Kehossamme tapahtuvat liialliset kovettumat tai kudosten löystymiset ovat seurausta tämän mineraalin puutteesta. Calcium fluoratumin puute näkyy mm. hauraina kynsinä, kantapäiden kovettumina sekä vatsan seudun ja kohdun veltostumisena.
  • Toinen tärkeä tehtävä on vahvistaa niveliä, luustoa ja hammaskiillettä. Tekee luustosta ”kiven kovaa”. Kalsiumin tarve on suurimmillaan kasvuikäisillä lapsilla, murrosiässä sekä raskaus- ja imetysaikana. Imeytymistä edistää D-vitamiini.

Käyttö: Arpikudoksen hoito, verisuonten kalkkeutumat, heikot nivelsiteet, jänteet, karies, kuiva suu, hauraat luut, luunmurtumat, hauraat kynnet, hiusten katkeilu, osteoporoosi, suonikohjut, peräpukamat, sisäelinten laskeutumat ja kohdun laskeutuma, raskaus- ja imetysaika. Kuivan ja halkeilevan ihon hoitoon.

Ulkoinen käyttö: Atooppinen ihottuma, arpikudos, sidekudosten vahvistaminen (vatsa, rinnat), kuiva iho, kantapäiden halkeileva ja kovettunut iho, psoriasis, raskausarvet, suonikohjut. Pehmentää kovettumia. Säilyttää ihon sidekudokset kiinteinä ja elastisina.

Annostus: Aikuisille 3-6 tablettia päivässä ja lapsille puolet aikuisen annoksesta. 1 tabletti sisältää 250mg D12 Calcium fluoratumia.

Solumineraalit nro 1-12: 400tbl/purkki, 22e

Voiteet nro 1-12: 75ml, 20e

Tilaukset: Solumineraalit ja voiteet tilattavissa itsehoitotuotteina Solumineraalikaupasta tai Tilaus- ja yhteydenottolomakkeella.Solumineraalien 1-12 kuvaukset ... LUE LISÄÄ

Diagnostiikka-Peli: mitkä solumineraalit sopivat sinulle parhaiten... KATSO TÄSTÄ

Solumineraalien käyttöohjeet ... LUE LISÄÄ

Antlitz-analyysi kertoo solumineraalivajauksesi... LUE LISÄÄ

copyright © homeopatiaklinikka.fi 2012 >< webdesign © Heikki Malaska