simile


Nro.2 Calcium phosphoricum D6

biomin02

Luiden ja hampaiden suola, paraneminen ja kasvu

Vaikutusalue: Haima, kilpirauhanen, hermosto, maksa, mahaneste, munasolut, siittiösolut, luusto, verisolut (verenmuodostus).

  • Luuston todellinen rakennusaine "sementin muodostaja". Välttämätön mineraali luusolun kehittymiselle.
  • Toimii puna- ja valkosolujen rakennusaineena. Osallistuu veren hyytymisprosessiin hillitsemällä liiallista verenvuotoa (esim. nenäverenvuotoa). Osallistuu kehon paranemisprosesseihin.
  • Lihaksistoa ja koko kehoa rauhoittava vaikutus. Tähän perustuu mineraalin käyttö nukahtamisvaikeuksien, lihakramppien, migreenin ja kasvukipujen hoitamisessa. Rauhoittaa myös sydämen toimintaan silloin kun pulssi on epänormaalin korkealla.

Käyttö: Heikko hammasluu, hyperaktiiviset lapset, jäsenten pistely ja puutuminen, iskias, kasvukivut, lihaskrampit (myös nro7), luunmurtumat, migreeni, unihäiriöt, osteoporoosi, reumaattiset säryt, suonenvedot, sydämen rytmihäiriöt, veren hyytymishäiriöt, veren ja solujen uusiutuminen, anemia, reumaattiset kivut, hiustenlähtö, allergiat, ravinnon imeytymishäiriöt.

Ulkoinen käyttö (voide nro2):Kasvukivut, lihaskrampit, luunmurtumat, häntäluun vauriot, issias, migreeni, selkäkipu. Rentouttaa, rauhoittaa, uudistaa.

Annostus: Aikuisille 3-6 tablettia päivässä ja lapsille puolet aikuisen annoksesta. 1 tabletti sisältää 250mg D6 Calcium phosphoricumia.

Solumineraalit nro 1-12: 400tbl/purkki, 22e

Voiteet nro 1-12: 75ml, 20e

Tilaukset: Solumineraalit ja voiteet tilattavissa itsehoitotuotteina Solumineraalikaupasta tai Tilaus- ja yhteydenottolomakkeella.Solumineraalien 1-12 kuvaukset ... LUE LISÄÄ

Diagnostiikka-Peli: mitkä solumineraalit sopivat sinulle parhaiten... KATSO TÄSTÄ

Solumineraalien käyttöohjeet ... LUE LISÄÄ

Antlitz-analyysi kertoo solumineraalivajauksesi... LUE LISÄÄ

copyright homeopatiaklinikka.fi 2012 >< webdesign Heikki Malaska