simile


Nro.3 Ferrum phosphoricum D12

biomin03

Ensiavun suola, tulehdus/vilustuminen

Vaikutusalue: Lihassolut, hemoglobiini, maksa, haima, kilpirauhanen, aivot, suolen seinämä ja suolinukka. Tulehduksen/flunssan 1.vaihe.


  • Biokemian ensiapuaine. Käytetään tulehdussairauksien ja vilustumisen ensioireisiin (1.vaihe). Kuumeeseen 38,5 asteeseen asti. Ei taistele kuumetta vastaan, vaan aktivoi kehon vastustuskykyä taistella tulehduksen aiheuttajaa vastaan.
  • Tartuntatautien ja flunssan ennaltaehkäisyyn. Vahvistaa immuunipuolustusta.
  • Estää haavoja tulehtumasta. Auttaa haavojen paranemisessa.
  • Rautafosfaatti (Nro 3) on elintärkeä hemoglobiinin ainesosa, joka huolehtii hapen kuljetuksesta veressä. Se lisää lihasten hapenottokykyä parantaen urheilusuorituksia ja lihasvoimaa. Ehkäisee lihasten ylirasituksesta aiheutuvaa kipua. Puutos aiheuttaa väsymystä ja anemiaa sekä vastustuskyvyn alentumista.
  • Tukee valtimoverenkiertoa.

Käyttö: Alkava flunssa ja kurkkukipu, tulehdukset (1.vaihe). Kaikki kiputilat, joihin liittyy punoitus, turvotus ja kuumotus, kuume 38,5 asti, vilustumistaudit ja niiden ehkäisy, immuniteetin lisääminen, anemia, krooninen väsymys. Lihasvoiman ja kestävyyden parantamiseen ja urheilusuorituksesta toipumiseen, suolen toimintahäiriöt.

Käyttö ulkoisesti (voide nro3): Auringonpolttaman ihon hoito, haavojen ja tulehtuneen ihon hoito (ei kuitenkaan kohtaan, jossa iho rikki), 1.asteen palovamma, kuumottava + punoittava kolhu, kurkkukipu, lihaskipu, nyrjähdys, ruhje, vaippaihottuma.

Annostus:Aikuisille 3-6 tablettia päivässä ja lapsille puolet aikuisen annoksesta. 1 tabletti sisältää 250mg D12 Ferrum phosphoricumia.

Solumineraalit nro 1-12: 400tbl/purkki, 22e

Voiteet nro 1-12: 75ml, 20e

Tilaukset: Solumineraalit ja voiteet tilattavissa itsehoitotuotteina Solumineraalikaupasta tai Tilaus- ja yhteydenottolomakkeella.Solumineraalien 1-12 kuvaukset ... LUE LISÄÄ

Diagnostiikka-Peli: mitkä solumineraalit sopivat sinulle parhaiten... KATSO TÄSTÄ

Solumineraalien käyttöohjeet ... LUE LISÄÄ

Antlitz-analyysi kertoo solumineraalivajauksesi... LUE LISÄÄ

copyright © homeopatiaklinikka.fi 2012 >< webdesign © Heikki Malaska