simile


Nro.6 Kalium sulfuricum D6

biomin06Kroonisten tulehduksien suola

Vaikutusalue: iho,limakalvot, lihassolut, ohut- ja paksusuoli, maksa, perna, sappirakko, sydän. Tulehduksen/flunssan 3.vaihe.


  • Käytetään tulehdussairauksien 3. vaiheessa, joka on jo alkua paranemiselle, mutta on usein hitain. Flunssassa nuha melkein kadonnut, tukkoisuutta jäljellä. Erite on paksua ja keltaista.
  • Hapen kuljettaja kehossa, tukee laskimoverenkiertoa ja sydämen toimintaa
  • Ihon hilseily johtuu usein Kalium sulfuricumin puutteesta. Ihosairauksissa hilseily toimii kehon omana puhdistautumiskeinona.
  • Edistää kroonisten tulehduksien ja ihottumien paranemista.

Käyttö: astma, atooppinen ihottuma, limaiset eritteet, psoriasis, maksavaivat, krooniset tulehdukselliset sairaudet, tulehdussairauksien 3. vaihe, sairauksien pitkittynyt toipumisvaihe,hilseilevä ihottuma.

Käyttö ulkoisesti(voide nro 6):Atooppinen ihottuma, hilseilevä ja kutiseva iho, krooninen tulehdus, luomet, pisamat, psoriasis.

Annostus Aikuisille 3-6 tablettia päivässä ja lapsille puolet aikuisen annoksesta. 1 tabletti sisältää 250mg D6 Kalium sulfuricumia.

Solumineraalit nro 1-12: 400tbl/purkki, 22e

Voiteet nro 1-12: 75ml, 20e

Tilaukset: Solumineraalit ja voiteet tilattavissa itsehoitotuotteina Solumineraalikaupasta tai Tilaus- ja yhteydenottolomakkeella.Solumineraalien 1-12 kuvaukset ... LUE LISÄÄ

Diagnostiikka-Peli: mitkä solumineraalit sopivat sinulle parhaiten... KATSO TÄSTÄ

Solumineraalien käyttöohjeet ... LUE LISÄÄ

Antlitz-analyysi kertoo solumineraalivajauksesi... LUE LISÄÄ

copyright © homeopatiaklinikka.fi 2012 >< webdesign © Heikki Malaska