simile


Nro.8 Natrium chloratum

biomin08Nestetasapainon suola

Vaikutusalue: munuaiset, vatsa, luusto, rustot ja kaikki kehon nesteet.


Normaalin ruokasuolan käyttö on yleisesti ottaen liian runsasta. Sen liiallinen nauttiminen saa solun suojaamaan itseään, jolloin solu estää suolan tunkeutumisen sisäänsä. Tällöin syntyy tilanne jossa solun ulkopuolella, solunesteissä on liikaa suolaa, mutta solussa onkin suolan eli Natrium chloratumin puutostila. Solu tarvitsee kuitenkin toimintaansa tätä solumineraalia, mutta vain hyvin pieninä annoksina ja sellaisessa muodossa, joka pääsee solun sisään.

  • Säätelee kehon nestetaloutta. Ilman tätä mineraalia vesi ei pysty imeytymään solun sisälle. Tarvitaan apuun nestetasapainon palauttamiseen.
  • Puutos näkyy turvotuksena, hiuspohjan hilseilynä, ihon ja limakalvojen kuivuutena, nivelten naksumisena ja himona suolaan. Pitää huolta ihon kosteudesta.
  • Uusien punasolujen rakennusaine. (+nro 2)
  • Poistaa kehosta myrkkyjä (esim. amalgaami, lyijy)
  • Tärkeä mineraali nivelrustolle. Tarvitaan ruston muodostumiseen.
  • Tarvitaan vatsahapon muodostamiseen.

Käyttö: auringonpistos, vetinen nuha (heinänuha), runsas syljeneritys, himo ruokasuolaan, kuivat limakalvot, kuivat ja vuotavat silmät, kuiva suu, naksuvat nivelet, nivelreuma, nivelrikko, niveltulehdus, auringonpolttamat, hiuspohjan hilseily, kuiva ja kutiseva iho, nesteen kertyminen, turvotus, nestetasapaino, janoisuus.

Käyttö ulkoisesti(voide nro 8): Auringonpolttama iho, huuliherpes, hyönteisenpistos, kuiva iho ja limakalvot, makuuhaava, naksuvat nivelet, närästys, palovamma, vyöruusu. Säätelee erityisesti ihon kosteustasapainoa, kosteuttaa tehokkaasti.

Annostus Aikuisille 3-6 tablettia päivässä ja lapsille puolet aikuisen annoksesta. 1 tabletti sisältää 250mg D6 Natrium chloratumia.

Solumineraalit nro 1-12: 400tbl/purkki, 22e

Voiteet nro 1-12: 75ml, 20e

Tilaukset: Solumineraalit ja voiteet tilattavissa itsehoitotuotteina Solumineraalikaupasta tai Tilaus- ja yhteydenottolomakkeella.


Solumineraalien 1-12 kuvaukset ... LUE LISÄÄ

Diagnostiikka-Peli: mitkä solumineraalit sopivat sinulle parhaiten... KATSO TÄSTÄ

Solumineraalien käyttöohjeet ... LUE LISÄÄ

Antlitz-analyysi kertoo solumineraalivajauksesi... LUE LISÄÄ

copyright © homeopatiaklinikka.fi 2012 >< webdesign © Heikki Malaska