simile


Nro.10 Natrium sulfuricum D6

biomin10Kuonanpoiston suola

Vaikutusalue: Haima, maksa, sappirakko, suolisto, virtsarakko, kehon kaikki nesteet.


  • Biokemian vaihtoehto nesteenpoistolle. Ylläpitää kehon nestetasapainoa, solun ulkoinen neste (nro 8 solun sisäinen nestetasapaino) Auttaa kuljettamaan ylimääräisen nesteen ja kuonan kehosta pois.
  • Aktivoi sapen eritystoimintaa ja tehostaa haiman insuliinineritystä. Lisäksi tehostaa maksan toimintaa sokerin hyödyntämisessä ja hajottamisessa.
  • Tasapainottaa paksusuolen toimintaa.
  • Tämä mineraali aiheuttaa ärsytyksen virtsarakon hermoille ja synnyttää tarpeen rakon tyhjenemiselle, jolloin tahaton virtsankarkailu jää pois.

Käyttö: aineenvaihduntahäiriöt, II-tyypin diabetes, astma, munuais- ja sappivaivat, ilmavaivat, vetinen ripuli, paleltumat, säärihaavat, naksuvat nivelet, inkontinenssi, turvotus, nesteenpoisto.

Käyttö ulkoisesti(voide nro10): nestekeräytymät, paleltumisvammat pakkasesta, selluliitti, silmäpussit, säärihaavat. Nesteen- ja kuonanpoistoon.

Solumineraalit nro 1-12: 400tbl/purkki, 22e

Annostus: Aikuisille 3-6 tablettia päivässä ja lapsille puolet aikuisen annoksesta. 1 tabletti sisältää 250mg D6 Natrium sulphuricumia.

Voiteet nro 1-12: 75ml, 20e

Tilaukset: Solumineraalit ja voiteet tilattavissa itsehoitotuotteina Solumineraalikaupasta tai Tilaus- ja yhteydenottolomakkeella.
Solumineraalien 1-12 kuvaukset ... LUE LISÄÄ

Diagnostiikka-Peli: mitkä solumineraalit sopivat sinulle parhaiten... KATSO TÄSTÄ

Solumineraalien käyttöohjeet ... LUE LISÄÄ

Antlitz-analyysi kertoo solumineraalivajauksesi... LUE LISÄÄ

copyright © homeopatiaklinikka.fi 2012 >< webdesign © Heikki Malaska